Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Piano Bar SINATRA Plovdiv Пиано Бар СИНАТРА Пловдив

Пловдив

Резервация

Адрес:Пловдив, ул. Капитан Райчо 2, Хотел Тримонциум

Телефон:088 610 1078

Links Сайт | Facebook |

Услуги:Wi Fi, Паркинг, Безкасово плащане, Климатик, Жива музика/ DJ, Фирмени партита, Частни партита, Промоции

Брой места:120

Ценова категория:

Тип бар:PIANO BAR, Sky Bar

Информация

Пиано Бар СИНАТРА е прекрасно място за да прекарате една отлична вечер сред приятели, да опитате отлични напитки и да сте с невероятна музика изпълнена на живо !

Пиано Бар СИНАТРА е ориентиран към хора, които искат да се наслаждават на качествена музика на живо и да се забавляват истински. Запазената марка на пиано баровете са пеещите бармани и сервитьори. Живата музика и уникалният спектакъл от пеещия персонал правят заведенията единствени по рода си. Доброто настроение в „Синатра” е поверено на признати имена от българската поп и рок сцена като Мюзик Айдъла на България Тома Здравков, Георги Арсов от група Атлас, Васил Стоянов от Мюзик Айдъл, Мария Величкова от Гласът на България, Северин Георгиев и много други.

Знаете ли, че хубавата музика, добрата компания, уютната обстановка и любимото питие може да ви накара да се усмихнете за секунди и да повдигнете настроението си?

А къде може да намерите всичко това на едно място?

При нас – пиано бар Синатра, който е едно от любимите заведения в столицата. Тук може да поглезите всичките си сетива и да прекарате една страхотна нощ, която ще помните дълго!

Първият пиано бар е създаден през 1998 г. под името „Мусала” в гр. Варна, от 2000 г. името се променя на „Синатра”, което остава и до днес. Верига пиано барове „Синатра” се разраства в градовете София, Варна, Пловдив и Бургас.

И това не е всичко! Знаете ли, че при нас всеки пее и танцува? Да, точно така, включително и нашите бармани и сервитьори, които ще ви очароват с уникален спектакъл.

Винаги сте добре дошли при нас. Ето защо сме подбрали всичко в интериора до най-малкия детайл. Така ще се чувствате приятно и уютно. При нас ще откриете едновременно стил, комфорт и много изненади. 

Намираме се на лесно достъпно място, което е познато както на софиянци, така и на гости на града.

За доброто настроение голямо значение има питието. Ето защо ние сме заложили само на качествен алкохол и маркови питиета. Ние ще ви предложим уникална селекция от маркови напитки, бутилки уиски от лимитирани колекции, както и страхотни коктейли. И това не е всичко. В пиано бар Синатра ще се насладите и на елитарната колекция пури, която върви с 50-годишно уиски и коняци за претенциозните клиенти.

Не се колебайте, а ни посетете още сега!Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения