Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Пиано Бар "POISON" София

София

Резервация


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Адрес:София, ул. Аксаков 11 А

Телефон:0877 764 766

Links Сайт | Facebook | TripAdvisor |

Услуги:Wi Fi, Паркинг, Безкасово плащане, Климатик, Жива музика/ DJ, Промоции

Брой места:150

Ценова категория:

Тип бар:PIANO BAR

 

Информация

Заповядайте в Пиано Бар "POISON" София, който се намира на адрес София, ул. Аксаков 11 А, само на 1 минута от Народното Събрание. Заведението има капацитет от 150 места и е един от баровете в град София, който отговаря на вашето търсене за: PIANO BAR и предлага следните услуги и екстри: Wi Fi, Паркинг, Безкасово плащане, Климатик, Жива музика/ DJ, Караоке, Промоции.

Разположен в Сърцето на София - Пиано Бар "Poison" е пиЯно бар създаден от хора на изкуството с акцент върху Хубавата музика и Приятелската атмосфера. Уникален дизайн и звук, среда освободена от културни шокове правят пиЯно бар 'Poison' идеално място за парти и срещи с приятели! Специалните поводи за празнуване (рождени дни, фирмени партита и т.н.) стават още по-Специални в нашия пиЯно бар!

 Съберете се тук за всяко парти или събитие:

- Сряда - Пиано вечер с Алекс - Промоция на Уийски Famous Grouse, Jim Beam или Tullamore Dew + 4 безалкохолни напитки за 52 лв.

- Четвъртък - Караоке вечер - Промоция: Бутилка Tullamore Dew 88 лв.

- Петък и Събота - Пей с Катина и нейната група D'arts - Промоция за Вечерта: Бутилка алкохол с 10 % намаление.

Пиано бар POISON е създаден и менижиран от артисти и музиканти и това му запазва специално място в забавляваща се нощна София. При нас приятното прекарване на гостите е приоритет пред обикновения бизнес интерес. Закачката в името е за да покаже, че ние не сме типичния пиАно бар, а място където ще се почувствате между приятели и съмишленици.

Разположен в сърцето на столицата, с уникален дизайн и мотивиран персонал, Poison e клубът, в който ще прекарате специално и неповторимо.

Пиано клуб POISON разполага с около 150 места, като една част от тях са мека мебел за тези които предпочитат домашния комфорт. Красиво място за вашето Караоке парти, Team Building, Рожден ден, специални годишнини и събития

Тук ще ви забавляват на „живо” само най-добрите български музиканти и артисти с които доброто преживяване е гарантирано ! Празнувайте при нас с артисти от Х-factor и артисти от “Като две капки вода”. 

Телефон за контакти и резервации с Пиано Бар "POISON" София: 0877 764 766.

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения