Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Middle Eastern Food Restaurant MEZZA GRILL / МЕЗА ГРИЛ София

София

Резервация

Адрес:ул. Ангел Кънчев 19, ъгъла с ул. Гладстон, София

Телефон:+ 359 877 027 166

Links Сайт | Instagram |

Услуги:Wi Fi, Паркинг, Безкасово плащане, Климатик, Обедно меню, Вегетарианско меню

Брой места:60

Ценова категория:

Тип бар:Bar & Dinner

Информация

Заповядайте в Middle Eastern Food Restaurant MEZZA GRILL / МЕЗА ГРИЛ София, който се намира на адрес ул. Ангел Кънчев 19, на ъгъла с ул. Гладстон, София. MEZZA GRILL има капацитет от 60 места и е един от ресторантите в град София, който предлага кухня от Близкия Изток, Арабска, Ливанска и Турска кухня, както и следните услуги и екстри: Wi Fi, Паркинг, Безкасово плащане, Климатик, Обедно меню, Вегетарианско меню, Био меню, Промоции.

MEZZA GRILL е едно от новите уникални и уютни места в София където можете да опитате истинска турска и ливанска кухня, заедно с други специалитети от Близкия Изток, приготвени за вас лично на място от главния готвач Бюлент Йозен, който е от Истанбул. Интериорът на MEZZA GRILL ни посреща с много оригинални и автентични предмети от Изтока, примесени и подредени умело с модерен чар и линии на дизайна, на фона на интересна и загадъчна музика. И не на последно място светлината - лампите и фенерите от далечна Азия заедно с неоновите реклами са наистина вълшебни !

Тук можете да хапнете на място или да си поръчате храна за в къщи; ще останете удивени от уникалната, ръчно изработена медна скара за дървени въглища, произведена в Истанбул по поръчка на MEZZA GRILL ! Какво ви очаква в менюто но MEZZA GRILL ? Като започнете от пиде, турския хляб който е страшно вкусен, минете през няколко вида супи сред които и турска шкембе чорба, стартери като хумус, мутабъл, езме, кибе, пилаф, булгур.. сред салатите открояваме чобан салата, табуле с карфиол и фатуш. Месните ясния са от агнешко, телешко и пилешко месо, адана кебаб, урфа кебаб, шиш таук, както и специалният авторски MEZZA бургер; за десерт: можете да поръчате баклава, кюнефе, казан диби, сютляш и други изкушения. От напитките можете да започнете с традиционно турско кафе приготвено на пясък в джезве, турски чай или айрян, турска ракия или бира. Винената селекция също е добра и всеки ще открие своят вкус тук !

Телефон за контакти и резервации с Middle Eastern Food Restaurant MEZZA GRILL / МЕЗА ГРИЛ София: + 359 877 027 166. Очакваме ви !

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения