Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Реклама

 

Bar.BG предлага много възможности за реклама и промотиране на вашия бар, заведение, услуги, специално събитие или парти; предлагаме ви няколко вида абонамент заедно с възможността да наемете и банер за допълнителна реклама.

Рекламната страница-профил на даден бар, казино или кафе включва информация за обекта, снимки, видео, телефони за директен контакт на клиентите с заведението, публикуване на промоции и горещи оферти, меню, мнения на гости и т.н. според избрания вид абонамент. Всеки профил на заведение може да се управлява лично от собственика/управителя по много лесен начин чрез достъп до специално изградена за целта административна система.

Можете да акцентирате удобствата на вашият бар/ заведение като го включите в категорията ВИП и/или ТОП Барове в сайта; показът на ВИП и ТОП Баровете е с най-висок приоритет и предимство при показване и търсене пред останалите заведения със стандартен платен абонамент.

Допълнителна реклама под формата на рекламни карета /банери/ които водят към профила на вашият бар/ заведение или специална промоция-оферта може да бъде реализирана спрямо нуждите ви като имате избор между различни позиции и размери на банери с различни цени за всеки от тях.

Банер-реклама в сайта могат да ползват и външни фирми, които са свързани с ресторантьорския бизнес – така посетителите на сайта могат да разберат лесно за продуктите и услугите които тези фирми предлагат.  При дългосрочно договаряне се предлагат и отстъпки в зависимост от избраните пакети и обем на реклама.

За да се свържете с нас, моля попълнете формата за контакт.

Телефон за контакт с нас:  088 400 8000
понеделник - петък: 10.00 - 17.00 часа

Ако желаете можете да ни оставите съобщение тук или да ни пишете на мейл: