Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Нощен Клуб КАМА СУТРА София Night Club KAMA SUTRA Sofia

София

Резервация


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Адрес:София, бул. Княз Александър Дондуков №19

Телефон:088 755 0211

Links Сайт | Facebook | Instagram |

Услуги:Wi Fi, Паркинг, Безкасово плащане, Климатик, Промоции

Брой места:200

Ценова категория:

Тип бар:СТРИПТИЙЗ БАР, EROTIC-BAR

Информация

Заповядайте в Нощен Клуб КАМА СУТРА София Night Club KAMA SUTRA Sofia, който се намира на адрес София, бул. Княз Александър Дондуков 19. КАМА СУТРА София има капацитет от 100 места и е един от баровете в град София, който отговаря на вашето търсене за: СТРИПТИЙЗ БАР и ЕРОТИК БАР в София, за вас предлагаме следните услуги и екстри: Wi Fi, Паркинг, Безкасово плащане, Климатик, Специални Промоции и пакети.

Нощен Клуб КАМА СУТРА София Night Club KAMA SUTRA Sofia е един от най-утвърдените нощни клубове в столицата. Позициониран в идеалния център на столицата на булевард Дондуков 19 и е перфектното място за разтоварване, честване на повод или просто забавление с приятели. Всички 40 момичета, които танцуват в Нощен Клуб КАМА СУТРА София Night Club KAMA SUTRA Sofia умеят до съвършенство да ви предразположат и накарат да се почувствате специален. За нас от Нощен Клуб КАМА СУТРА София Night Club KAMA SUTRA Sofia нашите клиенти са преди всичко наши гости, за което доказва високото ниво на обслужване, както и достъпните цени. 

Всяка вечер можете да се насладите на Лесбо Шоу, както и на много други еротични представления, които ще задоволят всяка фантазия. Подготвени с много огън и страст от нашите момичета. На Вашето внимание предлагаме и специални пакети за отстъпка, промоции, както и организиране на най-доброто ЕРГЕНСКО ПАРТИ тук при нас в Нощен Клуб КАМА СУТРА София Night Club KAMA SUTRA Sofia !

Очакваме ви и нека направим тази нощ специална!

Телефон за контакти и резервации с Нощен Клуб КАМА СУТРА София  : 088 755 0211

Винен лист

Видео (4)

Мнения