Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Live Club "ELEVEN / 11" София

София

Резервация


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Информация

За нас:

Live club Eleven/11 се намира в сърцето на нощна София, на жълтите павета, с точен адрес ул. Малко Търново № 3 /срещу служебния вход на Младежки театър/.

Интериорът на Live club Eleven/11 е съобразен изцяло с акустиката, необходима за жива музика и същевременно създава усещането за стил, уют и комфорт. Капацитетът на клуба варира според събитието и индивидуалните Ви нужди - от комфортно седнали 110 човека до 150 човека, настанени на допълнителни маси и столове.

Live club Eleven/11 се намира в идеалния център, което го прави комуникативно и лесно за намиране. Същевременно, свободното паркиране на автомобили се извършва безпроблемно и в непосредствена близост до заведението.

 

Програма:

От петък до събота, за Вашето добро настроение, изпълнявайки популярни хитове от българската естрада, световната сцена, руската музика, ретро, рок и др., се грижи Eleven band, в състав:

-Александър Славчев /вокал и китара/

-Ивелин Атанасов /пиано/

-Цветелина Маринова - Цвети от ЕXPOSE /вокал/

-Светослав Владимиров - Светльо от EXPOSE /вокал/

- Борис Илиев /вокал/

Талантът, артистизмът и всички други качества, които притежава нашият Eleven band не могат да бъдат описани с думи, те трябва да се почувстват със сетива!

Всеки четвъртък, в Live club Eleven/11 е най-популярното КАРАОКЕ с водещ "Супер Любо".

Разбира се за разнообразието на нашата програма всяка седмица допринасят и нашите гост изпълнители.

 

Фонд музика - 7 лв.

 

Специални събития:

За нуждите на Вашето специално събитие, частно или фирмено парти, Live club Eleven/11 предлага 100% качествен, вносен алкохол, както и разнообразен и изключително вкусен, сертифициран кетъринг, приготвен от наши партньори. Подхода ни за всяко събитие е индивидуален и подчинен изцяло на Вашите предпочитания и бюджет за събитието. Доверете ни се и позволете да Ви накараме да се чувствате специални!

Ако желаете на вашето специално събитие, частно или фирмено парти да свири група или изпълнител, различни от Eleven band, да има танцьори, ди джей, или програма, създадена специално за Вас, ние ще Ви съдействаме изцяло с организация и идеи.

 

Очакваме Ви, за да създадем заедно историята на LIVE CLUB ELEVEN/11.

За резервации: телефон 0879/11 22 42 или Фейсбук: https://www.facebook.com/liveclubeleven!

 

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения