Skip to content; Access key q.
DeutschDeutsch

BAR & Mehana "LOZENETZ" Sofia

Sofia

Buchung

Adresse:BAR & Механа Лозенец, ул. "Димитър Хаджикоцев" №20, София 1421

Telefon:0888 660404

Links Webseite | Facebook |

Dienste:Wi Fi, Parkplatz, Zahlung mit Kreditkarte, Klimaanlage, Mittagstisch, Firmenfeiern, Private Feiern, Aktionen / Veranstaltungen

Sitze:100

Preis Kategorie:

Bar-typ:Bar & Dinner

Information

BAR & Механа Лозенец отваря врати на 24.10.2016 г. като ресторант и бар, съчетаващи традиционната българска и балканска кухня с модерните тенденции на кулираното изкуство. Постарали сме се да подберем най-харесваните и любими ястия, както и да включим авторски специалитети базирани на националната ни кухня.

В BAR & Механа Лозенец наблягаме на всичко - както на вкусно приготвените ястия от здравословни и качествени и специално подбрани продукти, така и на обслужването, обстановката и уюта на нашите клиенти.

Интериорът на BAR & Механа Лозенец е съчетание на традиционните български и балкански механи с модерни елементи, запазвайки романтиката и уюта, но без използването на клиширани елементи и декорации.

BAR & Механа Лозенец е подходящ, както за семейни и приятелски събирания, така и за бизнес обяди и вечери в дискетна обстановка, а с разчупеното си разположение позволява обособяване на групи за различни събития, като тийм билдинг, празненства и др.

Ние непрекъснато се стремим да подобряваме качеството на обслужването и на предлаганата храна, така, че ако имате препоръки или мнения - можете да се свържете с нас.

Wine list

Sonderangebote (0)

Video (0)

Kommentare