Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Еротик Стриптийз Бар КАМА СУТРА / KAMA SUTRA София

София

Резервация


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Адрес:София, бул. Княз Александър Дондуков №19

Телефон:087 769 4099

Links Сайт | Facebook |

Услуги:Wi Fi, Паркинг, Безкасово плащане, Климатик, Промоции

Брой места:100

Ценова категория:

Тип бар:СТРИПТИЙЗ БАР, EROTIC-BAR

Информация

Заповядайте в Еротик Стриптийз Бар КАМА СУТРА  KAMA SUTRA София, който се намира на адрес София, бул. Княз Александър Дондуков 19. Стриптийз Бар КАМА СУТРА София има капацитет от 100 места и е един от баровете в град София, който отговаря на вашето търсене за: СТРИПТИЙЗ БАР и ЕРОТИК БАР в София, за вас предлагаме следните услуги и екстри: Wi Fi, Паркинг, Безкасово плащане, Климатик, Специални Промоции и пакети.

#Стриптийз Бар КАМА СУТРА е един от най-утвърдените стрийптиз клубове в столицата. Позициониран в идеалния център на столицата на булевард Дондуков 19 и е перфектното място за разтоварване, честване на повод или просто забавление с приятели. Всички 40 момичета, които танцуват в #Стриптийз Бар КАМА СУТРА умеят до съвършенство да ви предразположат и накарат да се почувствате специален. За нас от Еротичен Стриптийз Бар КАМА СУТРА нашите клиенти са преди всичко наши гости, за което доказва високото ниво на обслужване, както и достъпните цени. 

Всяка вечер можете да се насладите на Лесбо Шоу, както и на много други еротични представления, които ще задоволят всяка фантазия. Подготвени с много огън и страст от нашите момичета. На Вашето внимание предлагаме и специални пакети за отстъпка, промоции, както и организиране на най-доброто ЕРГЕНСКО ПАРТИ тук при нас в Стриптийз Бар КАМА СУТРА София !

Очакваме ви и нека направим тази нощ специална!

Телефон за контакти и резервации с Еротик Бар КАМА СУТРА София : 087 769 4099.

Винен лист

Видео (4)

Мнения